Uslovi korišćenja

POVRAĆAJ / ZAMENA

Uslovi korišćenja | Radi vaše bezbednosti, 2ES5 Concept Store nudi našim kupcima mogućnost da vrate naručeni proizvod u roku od 14 dana od kupovine ili da zamene naručeni proizvod u roku od 30 dana. Ukoliko Kupac želi da izvrši zamenu ili povraćaj prozivoda, potrebno je da kontaktira Prodavca putem imejl adrese [email protected]. Pakovanje mora biti netaknuto, a proizvod ne sme biti korišćen, proizvod mora vratiti sa priloženim svim etiketama. Vraćena obuća mora se vratiti sa u originalnoj kutiji. 2ES5 Concept Store ne prihvata istrošene ili oštećene proizvode. U slučaju povrata kupac snosi troškove poštarine. Nakon što primimo vaš povrat, predmet razmene ili povraćaj novca biće obrađeni u roku od 10 radnih dana. Predmeti koji su oštećeni u transportu, odgovornost su odabrane kurirske službe. Predlažemo otvaranje i pregled robe pred kurirom pre potpisivanja i plaćanja primljene narudžbe. 2ES5 Concept Store neće biti odgovoran za takvo fizičko stanje svoje robe.

PLAĆANJE

Uslovi Korišćenja | Plaćanje trenutno možete izvršiti isklučivo po-uzećem, plaćanje celokupnog iznosa kurirskoj službi prilikom preuzimanja robe. U ovom slučaju adresa za dostavu i naplatu mora uvek biti ista. Sve cene su u dinarima.

PRIVATNOST

Uslovi Korišćenja | Korišćenjem i / ili posetom web stranice 2ES5 Concept Store, potvrđujete da ste pročitali i razumeli Uslove korišćenja. Ovi uslovi korišćenja odnose se na sve korisnike web stranice. Molimo, pažljivo pročitajte ove Uslove korišćenja. Ako se ne slažete sa ovim Uslovima korišćenja, nemojte da koristite i / ili posećujete web lokaciju. 2ES5 Concept Store prikuplja važne informacije o klijentima u nastojanju da poboljša i personalizuje vaše iskustvo kupovine. Ove informacije nam omogućavaju da komuniciramo sa našim kupcima o našim proizvodima, uslugama i promocijama. Posetom i korišćenjem web lokacije 2ES5 prihvatate prakse opisane u politici o privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Uslovi Korišćenja | Politika privatnosti reguliše praksu prikupljanja podataka od korisnika prilikom korišćenja web lokacije http//www.2es5.com, kao i njihovo čuvanje u bazama podataka naše kompanije. Naša politika privatnosti uključuje razloge zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke. Pridržavamo diskreciono pravo da u bilo kom trenutku izmenimo Politiku privatnosti, pa tako izmenjeni tekst postane validan odmah nakon objavljivanja na web lokaciji. Ako nastavite sa korišćenjem web lokacije posle izmena, podrazumeva se da prihvatate sve izmenjene uslove politike privatnosti. Zbog toga savetujemo korisnicima da povremeno ponovo pročitaju podatke sadržane u politici privatnosti kako bi bili obavešteni o svim promenama.

SLANJE ROBE

  • Jednom kada se naruči, narudžbina se ne može otkazati.
  • Za narudžbine, molimo vas da dopustite 3-5 radnih dana za obradu i verifikaciju narudžbine.
  • Da bismo zaštitili naše kupce, 2ES5 Concept Store ne može da promeni poštansku adresu paketa kako bi izmenio njegovu isporuku, poslaćemo samo na adresu koja je data na strani za plaćanje.
  • Sve onlajn narudžnine moraju imati identične adrese za obračun i dostavu.
  • Da bi se minimizirale sve lažne transakcije, sve porudžbine sa različitim adresama za dostavu i naplatu neće biti obrađene.

IZGUBLJEN ILI UKRADEN PAKET

Nismo odgovorni za izgubljene, ukradene pošiljke.

** Sva plaćanja se vrše korišćenjem dinara (RSD).

** Dinarski iznos biće konvertovan u valutu obračuna (EUR) prema kursu Narodne banke Srbije.

** Cena različita od dinara koja je navedena na websajtu je informativnog karaktera i zbog pomenutih konverzija može se razlikovati od originalne cene.